24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

7 + 0 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Braila isi va reabilita si moderniza sistemele de apa din judet

Brailenii vor avea parte in viitorul apropiat de sisteme modernizate de apa prin proiectul “Reabilitarea şi modernizarea sistemelor de apă şi apă uzată în judeţul Brăila”. Banii pentru realizarea acestui proiect vin din fonduri europene în baza contractului încheiat între Ministerul Mediului şi Pădurilor, prin Direcţia Generală a Autorităţii de Managment POS Mediu şi S.C Compania de Utilităţi Publice Dunărea Brăila S.A. Valoarea totală a proiectului este de 408.828.226 lei, din care totalul costurilor eligibile indicate în proiect este de 371.192.379 lei.
 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


 


 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.