24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

6 + 1 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Braila mizeaza pe promovarea scolilor profesionale

Romania a deveni tara celor scoliti: mii de avocati, economisti, specialisti in resurse umane, si nu numai, sunt cei care stau pe liber pentru ca nu isi gasesc un job pentru ca piata muncii nu are o oferta in acest sens. Meseriile de mecanic, tamplar, cizmar, croitor, dulgher, par rupte din vremuri apuse. Mai nou Braila vrea sa relanseze scolile profesionale si sa croiasca printre tineri forta de munca pentru meserii.

"Alege-ti drumul!" este noul program lansat in Comisia de Dialog Social care aduce in actualitate importanta meseriilor mai putin cautate, dar atat de necesare societatii.
 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


 


 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.