24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

5 + 2 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Braila nu are personal calificat pentru tomograful cel mai bun din tara

Avem cu ce, dar nu avem cu cine - acesta este rezumatul situatiei penibile din Braila in ceea ce priveste tomograful pe care Spitalul de Urgenta Braila il detine. Spitalul de Urgenta Braila se afla in posesia unuia dintre cele mai puternice Computere Tomograf (CT) din tara. Performantul aparat marca Philips cu 256 de barete realizeaza de la 3 pana 14 scanari pe zi, o scanare avand o durata medie de aproximativ 7 secunde.

Braila se afla in posesia a trei CT si doua RMN, singura problema fiind lipsa personalului specializat. “Avem deja trei promisiuni in ceea ce priveste personalul specializat, speram  ca pana la sfarsitul anului problema sa fie rezolvata” a declarat  dr. Naca Andreea, specialist  sectia imagistica a Spitalului Judetean Braila.
 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


 


 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.