24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

6 + 7 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Braila nu are subprefect de o luna

Braila nu are subprefect de o luna, o data cu numirea in functia de premier a lui Victor Ponta.In mediul politic se vehiculează deja un nume pentru aceasta functie care l-ar nominaliza pe Mihai Ruse, fostul primar al comunei Măxineni.

Cea care suplineste momentan si functia de subprefect este prefectul Mihaela Marcu. În aceste condiţii, Mihaela Marcu se vede obligată să îndeplinească toate atribuţiile, în lipsa unui suprefect: Momentan nu avem suprefect, nu ştiu absolut nimic cu privire la acest subiect. Adevărat este că eu nu pot să plec nicio zi din instituţie, pentru că nu ne putem suplini, dar deocamdată ne descurcăm. Nu cred că va mai trena foarte mult situaţia şi că va fi nominalizat şi un suprefect, dar nu ştiu să vă spun când.
 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


  
 

LOCURI DE MUNCA

 
 

CV-uri Braila Galati

 
 

 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.