24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

2 + 8 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Braila numara in prezent 7412 de someri

7412 persoane din Braila nu au un loc de munca si beneficiaza de ajutorul de somaj. Desi numarul este cu 330 mai mic decat in aceeasi perioada a anului trecut, situatia nu este imbucuratoare din cauza lipsei masive a locurilor de munca. Rata şomajului înregistrat la 31.08.2012, la nivelul judeţului Brăila, a fost de 5,50% (cu 0,18 puncte procentuale mai mare decât la finele lunii anterioare) cu 0,60 puncte procentuale mai mare decât cea înregistrată la nivel naţional.
 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


 


 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.