24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

6 + 0 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Braila online sau off line

De ceva vreme ne ocupam cu promovarea si publicitatea online. Totul a inceput acum cativa ani mai mult ca o joaca, pana cand am constatat ca unul din siteurile noastre (model-de.ro) a ajuns la 100000 de vizitatori pe luna si tot a crescut. Intre timp am inceput sa castigam si ceva bani cu acest site, nu o avere dar suficient ca sa-si recupereze investitia. Intre timp am ajuns sa administram peste 20 de siteuri, majoritatea cu trafic insemnat la categoria lor, de exemplu: Locuri de munca Braila - poz 1 sau 2 in google, Model-de.ro - un site de nivel national care are peste 300000 de vizitatori pe luna si peste 500 de mii de afisari pe luna si lista ar putea continua.

Sa revenim la titlu "Braila on line sau off line" si sa lasam "realizarile noastre". De ce am decis sa scriem acest articol? Pentru simplu fapt ca, dupa statisticile noastre, brailenii inca traiesc in epoca  erei scrise si mai putin in cea a internetului. Si in primul rand ne referim la firmele din Braila. Am constatat ca foarte multe firme brailene au site-uri. Dar la fel de bine am constatat ca desi au siteuri nu au vizitatori!

Majoritatea brailenilor care doresc sa vanda sau sa cumpere ceva prefera sa publice in presa scrisa anunturile lor, ignorand (poate din nestiinta) avantajele enorme furnizate de mediul online (mai pe romaneste, de internet).

In primul rand costurile cu publicitatea online sunt mult mai mici decat cele din presa scrisa. Un anunt / banner / intr-un site bine optimizat odata ce este platit el ramane postat pe internet chiar si un an de zile. Asa cum am precizat mai sus, acest mesaj este adresat in principal firmelor din Braila dar este valabil si in cazul anunturilor de mica publicitate ale persoanelor fizice.

Celelalte avantaje, metode si cai de a ajunge sa vinzi online la afli daca ne scrii la email: contact@forumbraila.ro, prin formularul de contact, sau la fax 0239629035. 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


 


 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.