24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

6 + 8 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Braila petrece cu cantec, joc si voie buna de 1 Decembrie

Ziua Nationala a Romaniei va fi sarbatorita la Braila prin multe si variate momente culturale.

Pe 1 Decembrie, manifestarile obisnuite se vor desfasura la Casa Tineretului, incepand cu ora 10.00. Dupa alocutiunea prefectului Dumitru Popa urmeaza un program cu muzica de fanfara si un spectacol de muzica populara prezentat de Scoala de Arte "Vespasian Lungu" si Casa de Cultura a Municipiului.

Apoi, spectatorii si artistii vor iesi in Piata Independentei, unde se vor depune flori la statuia Ecaterinei Teodoroiu.

De la ora 19.00, in Sala Mare a Teatrului "Maria Filotti" se vor oferi premiile Asociatiei Diallog, dupa care vor sustine un recital de poezie Eusebiu Stefanescu si Dorel Visan. In paralel cu aceste actiuni, la Braila se vor desfasura si cateva actiuni in cadrul proiectului european "Braila - cultura, locuri, traditii si obiceiuri stravechi".sursa: radioiasi.ro


 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


 


 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.