24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

4 + 1 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Braila punct strategic in planurile de viitor ale ACTI Romania

Alfred C. Toepfer International (ACTI) filiala Archer Daniels Midland Company (ADM), isi extinde capacitatile de depozitare, transport si comert de cereale de-a lungul fluviului Dunarea în România. Proiectul include 12 silozuri de cereale de-a lungul Dunării, un depozit în vestul României, şi un elevator în portul Constanţa.

"Vedem oportunitati mari pentru a creşte capacitatile noastre de depozitare şi transport de-a lungul fluviului Dunărea în România, care a devenit un exportator net de cereale şi seminţe oleaginoase în ultimii ani", a declarat Gary Towne, presedinte al consiliului de administraţie al ACTI.

ACTI a fost fondată în 1919, şi a fost activă în comerţul cu cereale, seminţe oleaginoase şi de furaje. Compania are sediul central în Germania, cu 36 sucursale în întreaga lume.
 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


 


 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.