24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

8 + 7 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Braila sarbatoreste Ziua Unirii

În organizarea Instituţiei Prefectului Brăila, a Consiliului Judeţean, a Primăriei Municipiului, a Inspectoratului Şcolar Judeţean şi a Arhivelor Naţionale - Direcţia Judeţeană Brăila, marţi, 24 ianuarie 2012, în Municipiul Brăila, dar şi în judeţ, vor avea loc manifestările dedicate Zilei Unirii Principatelor Române.

Astfel că de la ora 10.00, la Sala de Spectacole a Casei Tineretului va avea loc timp de o oră spectacole şi programe artistice prezentate de Muzica Militară a Garnizoanei Brăila, elevii Şcolilor “Al.I. Cuza”, “M. Kogălniceanu” şi “C.S. Aldea”, dar şi de corul bărbătesc al Casei de Cultură a municipiului “Armonia”.sursa: arcasu.ro


 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


 


 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.