24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

3 + 0 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Braila se confrunta cu un numar mare de drogati

Chiar dacă îi vedem şi îi protejăm, şi la Brăila ca în toată ţara, printre noi trăiesc tineri care consumă droguri.

Până la apariţia magazinelor cu plante aromatizate, popular etnobotanice, vedeam puştii aurolaci cu pungile de bronz lichid care le puneau la gură şi inhalau acidul de acetonă sau eter, făcându-i euforici.

După ceva vreme au “năvălit” chioşcurile de “ierburi de plăcere” la pliculeţe, acestea fiind una dintre distracţiile “euforice” ale tinerilor pe la discoteci, baruri sau scări de blocuri.

Din sondajul realizat la nivel naţional de Agenţia Antidrog, pe un eşantion de peste 5.000 de persoane, reiese că cel mai consumat drog este canabisul, cu un procent de 1,6%, urmat de substanţe precum extasy, cocaina şi heroina.

Din raport mai reiese că în şi în regiunea noastră, tinerii încă se mai confruntă cu confuzia atunci când vine vorba despre etnobotanice, mulţi dintre aceştia nefiind convinşi de faptul că ele prezintă un pericol deosebit de mare asupra sănătăţii.sursa: arcasu.ro


 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


 


 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.