24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

8 + 2 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Braila si-a tras Info Point la mall

Pana si Info Point-ul merge la mall in Braila. Centrul de Informare Europe Direct (CIED) Braila, gazduit de Asociatia „Centrul de Informare si Documentare pentru Integrare Europeana si Dezvoltare Durabila”, a deschis luna aceasta un Info Point in complexul comercial Promenada Mall Braila, locatie vizitata zilnic de un numar insemnat de cetateni de toate vârstele.

Potrivit organizatorilror, amplasarea Info Point-ului Europe Direct in cadrul Promenada Mall Braila va contribui la facilitarea accesului la informatii europene pentru comunitatea locala, dar si pentru cetatenii din alte judete care viziteaza complexul comercial.
 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


 


 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.