24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

8 + 1 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Braila va reabilita Casa Goanga

Edilul şef al Brăilei, doreşte ca din această săptămână să înceapă reabilitarea Casei Goangă. Printre zecile de proiecte de reabilitare Casa Goangă a aşteptat câţiva ani pentru a fi reparată.

“Cred că în această săptămână vom începe lucrările la “Casa Goangă”, din Piaţa Poligon, dorinţa noastră este ca în acest fel cu ceea ce face Consiliul Judeţean la Biblioteca Judeţeană, cu ceea ce s-a întâmplat la Muzeul Brăilei, la Piaţa Traian 2, Centrul de Creaţie şi cu proiectul pe care-l vom avea la teatru, să avem închis centrul istoric în sensul reabilitării zonei”, a declarat primarul brăilei, Aurel Simionescu.sursa: arcasu.ro


 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


 


 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.