24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

4 + 6 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Brailean atacat in plina zi de doi indivizi

Bataie la miezul zilei. Un braielan si-a adus aminte de cum este sa primesti bataie la varsta de 41 de ani. La data de 13.02.2013, E.O. (41 de ani), din municipiu, a sesizat ofiţerul de serviciu de la Poliţia Municipiului, despre faptul că, în ziua de 12.02.2013, la orele 12:00, în timp ce se afla pe Şoseaua Baldovineşti, a fost lovit în zona capului şi în zona abdomenului de H.A. (26 de ani) şi de o altă persoană necunoscută.

Urmează ca victima să se prezinte la Serviciul Judeţean de Medicină Legală Brăila, în vederea examinării şi emiterii concluziilor.

Poliţiştii au efectuat primele verificări şi au întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lovire sau alte violenţe.
 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


 


 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.