24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

6 + 4 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Brailean bagat in spital de propriul fiu

Un reprezentant din cadrul U.P.U. Brăila a sesizat la Poliţia oraşului Ianca despre faptul că un pacient de 42 de ani, din localitatea Oprişeneşti, oraşul Ianca, a fost internat, acuzând dureri în zona toracică şi craniană şi având escoriaţii faciale ca urmare a unei agresiuni.

În urma investigaţiilor efectuate de poliţişti, s-a stabilit că, în ziua anterioară, la orele 16.30, bărbatul a fost agresat de fiul lui, de 22 de ani, din aceeaşi localitate.sursa: adevarul.ro


 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


 


 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.