24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

1 + 0 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Brailean de 19 ani retinut pentru doua furturi calificate

Poliţişti din cadrul Biroului de Investigatii Criminale - linia de muncă Furturi din Patrimoniu, în urma desfăşurării unor activităţi specifice, în cauze înregistrate cu autori necunoscuţi, au prins un tânăr de19 ani, cu domiciliul în Brăila, suspectat de comiterea a două infracţiuni de furt.

Acestuia i s-a probat că, în perioada decembrie 2010-octombrie 2011, a pătruns într-o magazie, aparţinând unei instituţii publice, şi a sustras componente de la fişetele de arhivare, în valoare totală de 79.936 lei, bunuri recuperate parţial de către poliţişti. De asemenea, la data de 7.11.2011, din locuinţa unei brăilence a sustras bijuterii în valoare de 6.300 de lei, recuperate parţial.



sursa: adevarul.ro


 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


 


 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.