24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

4 + 6 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Braileanca ucisa in bataie cu o curea

O femeie din Braila a sfarsit din cauza loviturilor multiple aplicate de concubinul sau. Cu o curea acesta a lovit-o in repetate randuri pana femeia nu a mai rezistat.

Din referatul anchetatorilor reiese faptul că în perioada 16 - 18 august 2015, Leonard Stan şi-a bătut iubita, în mod repetat, cu pumnii şi cu o curea cu cataramă metalică provocându-i multiple leziuni care au dus la decesul acesteia.

Acuzat de omor calificat, Leonard Stan a fost dus astăzi în faţa unui judecător din cadrul Tribunalului Brăila, cu propunere de arestare preventivă. Cererea a fost admisă, iar criminalul a ajuns după gratii pentru următoarele 30 de zile. 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


 


 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.