24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

4 + 2 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Braileanul Gheorghe Bunea Stancu audiat de DNA

Gheorghe Bunea Stancu este audiat, la această oră, la sediul Direcţiei Naţionale Anticorupţie. Magnatul Ioan Niculae să lasă aşteptat de câteva zile.

Preşedintele Consiliului Judeţean Brăila, Gheorghe Bunea Stancu, s-a prezentat, astăzi, la sediul DNA, pentru a fi audiat în legătură cu finanţarea nelegală a campaniei electorale prezidenţiale a lui Mircea Geoană, din 2009. Magnatul Ioan Niculae trebuia să se prezinte la DNA încă de vineri, dar a amânat, preferând să se lase aşteptat de anchetatori.sursa: evz.ro


 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


 


 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.