24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

6 + 3 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Braileanul Marian Dobrica a devenit director general al Administratiei Nationale a Penitenciarului

Cariera in ascensiune pentru braileanul Marian Dobrica care a reusit sa fie investit in functia de director general al Administratiei Nationale a Penitenciarului. Incepand cu data de 11.09.2012, prin OMJ nr.3019/C/10.09.2012, domnul comisar sef de penitenciare Marian Dobrica, director al Penitenciarului Braila, se detaseaza la Administratia Nationala a Penitenciarelor pe o perioada de 6 luni si se imputerniceste in functia de director general. Incepand cu data de 11.09.2012, prin OMJ nr. 3018/C/10.09.2012, domnului comisar sef de penitenciare Marian Stancovici ii inceteaza imputernicirea dispusa prin OMJ nr. 2986/C/2012, in functia de director general al Administratiei Nationale a Penitenciarelor si incepand cu aceeasi data se imputerniceste pe o perioada de 6 luni in functia de director general adjunct al Administratiei Nationale a Penitenciarelor, sustine subcomisarul de penitenciare Ramona Diaconescu, seful Serviciului Cabinetului si Registratura Generala din cadrul ANP.
 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


 


 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.