24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

5 + 6 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Brailencele se aranjeaza special pentru Revelion

Pentru a petrece Revelionul într-un cadru organizat, bărbatul se îmbracă cu obişnuitul costum de stofă şi cravată.

La femei este ceva mai complicat. Rochie de seară mai deosebită, costum din două piese cu model şic, pantofi la culoarea îmbrăcăminţii, coafura impecabilă, etc. În seara de Revelion o femeie trebuie să strălucească.

De aceea, pentru a surpinde pe cei dragi, nu uita să ceri şi sfatul unui hairstylist. Doar dacă adaugi puţin volum şi o aranjare diferită poţi să atragi privirele celor din jur. Bucle şi cocuri cu Swarovski, acestea sunt noile tendinţe pentru petrecerea de Revelion. Doamnele au încărcat agendele saloanelor de frumuseţe.sursa: arcasu.ro


 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


 


 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.