24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

8 + 8 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Brailencele se pot testa gratuit pentru depistarea cancerului de col uterin

Un program de screening pentru depistarea a cancerului de col uterin a fost demarat în judeţul Brăila la iniţiativa dr. Lucian Căprariu, angajat al Spitalului de Obstetrică-Ginecologie, testarea urmând să se desfăşoare gratuit din doi în doi ani.

Pe lângă testul Babeş-Papanicolau, care reprezintă cea mai simplă şi eficientă metodă de a depista din timp cancerul de col uterin, programul iniţiat de dr. Căprariu include şi un curs de educaţie sanitară şi de informare cu privire la cancerul de col uterin, care se va desfăşura la Spitalul de Obstetrică-Ginecologie.sursa: agerpres.ro


 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


 


 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.