24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

3 + 0 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Braileni, atentie: asigurarea obligatorie a locuintei este obligatorie de la 1 septembrie

Catastrofele naturale fac de multe ori prapad in urma lor. Avem de invatat din evenimentele catastrofale intamplate in China sau in America, unde capriciile extreme ale vremii lasa prapad in urma. Asigurarile sunt menite sa ne ofere un ajutor financiar pentru a ne reface locuinta. De la 1 septembrie 2012 asigurarea obligatorie a locuintei este obligatorie. Brailenii care au amanat momentul incheierii unei polite de asigurare obligatorie pentru locuinta trebuie sa se grabeasca. Românii vor fi obligaţi, de la 1 septembrie, să-şi asigure locuinţa împotriva riscurilor de catastrofă naturală, în primul rând, prin poliţe obligatorii PAID şi doar pentru riscuri şi sume suplimentare celor vizate de Legea 260/2008 să încheie o poliţă facultativă.
 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


 


 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.