24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

7 + 2 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Braileni atentie: posibilitate de angajare in asistenta sociala

Romania pare ca are un deficit de personal in sistemul de asistenta sociala.  Afirmatia este facuta chiar de ministrul Muncii, Mariana Câmpeanu, care a tinut sa precizeze că cel puţin 3.000 de posturi ar putea fi deblocate pentru a evita închiderea unor centre.
"FMI a spus că nu ei au cerut acest raport atât de strict. Sunt domenii, cum este sănătatea, unde este o absurditate să aplici acest raport. Aşa cum ştiţi, 2.500 de posturi au fost deblocate în sănătate şi o să încercăm să facem acest lucru şi în asistenţă socială, cel puţin pentru centrele care sunt în pericol să se închidă", a declarat Mariana Câmpeanu.
 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


 


 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.