24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

6 + 3 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Braileni pregatiti-va pentru bilete mai scumpe la maxi taxi

Da. Scumpirile nu contenesc sa se opreasca si ataca toate domeniile din Romania. Brailenii trebuie sa se pregateasca financiar si, de ce nu, psihic, pentru o scumpire la pretu biletelor la transportul cu maxi-taxi prin oras. Se va face un salt de la actualul 1,2 lei la 1,5 lei, propunerile fiind char si pentru 1,8 - 2 lei. Transportatorii de maxi-taxi din municipiu sustin ca au nevoie de majorare la pretul biletului pentru a-si acoperi din cheltuieli. Asa  ca, in functie de voturile consilierilor municipali, care vor analiza astazi propunerea de majorare a pretului biletelo, la inceputul lunii decembrie vom plati mai mult pentru calatoriile cu maxi-taxi prin oras.
 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


 


 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.