24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

6 + 3 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Braileni retinuti pentru trafic de droguri

Doi brăileni au fost reţinuţi de procurorii DIICOT din Timişoara pentru traficarea de droguri în valoare de 60.000 de euro, stupefiante pe care le-au comercializat în Bucureşti, ei aducând marfa din Spania în capitonajul unei autoutulitare.

Procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism - Serviciul Teritorial Timişoara au dispus reţinerea pentru 24 de ore a lui Marian Iordache, 22 de ani şi Florin Alexandru Micu, 23 de ani, din judeţul Brăila, pentru trafic de droguri de mare risc şi introducere în ţară de droguri de mare risc. 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


 


 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.