24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

3 + 3 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Brailenii ar putea renunta la mielul de Pasti

A mai rămas mai bine de o lună de zile până la Sfintele Paşti, cea mai importantă sărbătoare creştină a anului. Lăsând însă la o parte semnificaţia religioasă, multe gospodine cu siguranţă au început să-şi facă planuri în ceea ce priveşte bucatele pe care le vor pune pe masă.

Nici carnea de miel nu va lipsi din meniul multor familii, dar rămâne de văzut şi în ce cantitate. Preţul acesteia ar putea descuraja mulţi brăileni. Dacă anul trecut kilogramul de carne de miel era până în 20 de lei anul acesta va costa undeva la 25 de lei.sursa: arcasu.ro


 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


 


 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.