24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

0 + 6 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Brailenii au probleme cu locurile de parcare

Acum de sărbători senatorii au adoptat o lege în favoarea şoferilior care parcau maşina în locuri interzise, iar “caracatiţa” venea şi se încolăcea de roată. Ştim bine despre cum şi în ce fel se făcea “desprinderea tentaculelor” sau scoaterea dispozitivului metalic de pe roată, chiar dacă erai sau nu vinovat.

Finalitatea era amendă contravenţională sau ridicarea maşinii de pe locul parcat. Astfel că în Săptămâna Patimilor, s-a luat hotărârea ca maşinile parcate neregulamentar nu vor mai fi ridicate de către firmele private!

Iniţiativa legislativă adoptată de senatori a fost înaintată spre avizare deputaţilor. Dacă şi aceştia îşi vor da acordul, vor fi ridicate doar maşinile care blochează efectiv traficul sau accesul în spitale, şcoli, ministere şi staţii ale mijloacelor de transport în comun.sursa: arcasu.ro


 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


 


 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.