24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

2 + 6 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Brailenii au proiecte ambitioase pentru 2012

O mare realizare in anul 2011 si un pas important pentru braileni l-a reprezintat Statia de epurare. Cu toate ca lucrarile nu s-au desfasurat conform proiectului deoarece, initial, licitatia a fost castigata de o firma cu capital italian, reprezentantii ei au renuntat in cele din urma din cauza situatiei financiare dificile a firmei. Proiectul a fost reatribuit in 2010 unui consortiu turco-german pe nume Yapi-Pavassant, lucrarile fiind coordonate de firma germana, iar valoarea lui totala s-a ridicat la 49 de milioane de euro.

Odata cu intrarea in functiune a acestei statii de epurare, Braila a devenit primul oras de pe malul romanesc al Dunarii care nu va mai deversa apele uzate in fluviu, aliniindu-se astfel cerintelor europene in privinta protectiei mediului.sursa: infobraila.ro


 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


 


 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.