24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

0 + 5 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Brailenii care iriga vor plati mai putini bani la energia electrica

Veste buna pentru cei care isi uda pamanturile cultivate cu ajutorul sistemelor de irigatii. Ministrul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale, Daniel Constantin, a anuntat astazi ca producatorii agricoli pot beneficia, de joi, de energie mai ieftina cu 20%, pentru irigatii

'Fermierii, începând de azi, vor avea acces la tariful reglementat de tip B, care le permite reducerea pretului energiei utilizate pentru mia de metri cubi de apa pompata cu 20%. Daca pâna acum pretul era de 250 de lei/1.000 mc apa pompata, acesta scade la 200 lei/1.000 mc apa pompata', a explicat ministrul Agriculturii.
 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


 


 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.