24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

6 + 8 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Brailenii isi pot inscrie in continuare copii la gradinite

Timp mult pana la inceperea noului an scolar nu mai este. Pe 10 septebrie anul acesta va suna clopotelul pentru copii de la gradinite cat si pentru cei din gimnaziu si liceu. Daca in unele zone ale tarii inscrierea la gradinite se face chiar si cu un an inainte, pentru a obtine un loc la o gradinita anume, locuri disponibile raman chiar si pe ultima suta de metrii. Numărul părinţilor care şi-au înscris copiii la grădiniţă, în anul şcolar 2012 – 2013, este neaşteptat de mare. Toate cele 997 locuri disponibile s-au ocupat încă de la finele lunii aprilie, când s-a finalizat etapa oficială de înscriere. Dar, înscrierile au putut continua şi după această dată, urmând a se încheia, cel mai probabil, la sfârşitul lunii septembrie, când se va şti cu exactitate câţi copii vor frecventa cursurile preşcolare. Reprezentanţii Inspectoratului Şcolar se aşteaptă ca în această perioadă să fie depuse mai multe cereri, de către cei care muncesc în străinătate.
 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


 


 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.