24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

7 + 0 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Brailenii platesc si pentru apa de ploaie

Nici ceea ce cade de sus din vrerea naturii nu mai este gratis. Oare in viitor vom plati si pentru aerul pe care il respiram? Mari sanse!... CUP Dunarea SA Braila continua majorarea tarifelor pentru apa furnizata brailenilor. Braila trebuie sa ajunga la un sistem unic de pret la serviciul public de alimentare cu apa potabila si la un sistem de tarif unic la serviciul de canalizare. Numai ca aceasta uniformizare este sinonima cu cresterea preturilor. Din nou cresterea preturilor.
Bralenii vor plati 3,81 lei/mc pentru apa potabila si 2,24 lei/mc pentru canalizare. Insa, drept bonus, se va remunera si apa meteorica preluata de canalizare dupa o formula de calcul ce ia in considerare suprafata construita a locuintei, suprafata curtii si cantitatea de precipitatii comunicata de ANM, inmultite cu niste coeficienti, si rezulta suma pufoasa pe care o au de platit utilizatorii.
 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


 


 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.