24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

3 + 7 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Brailenii pot accesa de maine Programul Rabla

Incepand de maine debuteaza a doua sesiune a Programului Rabla pentru persoane fizice pe 2012. Administraţia Fondului pentru Mediu a alocat un buget de 57 de milioane de lei, care permite scoaterea din uz a 15.000 de autoturisme mai vechi de 10 ani. Ministerul Mediului instiinteaza persoanele fizice care deţin maşini mai vechi de zece ani ca se pot adresa firmelor colectoare, începând cu aceeaşi dată, în vederea casării acestor autoturisme.

Cuantumul primei de casare este tot de 3.800 de lei, fiind exprimată printr-un tichet cu valoare nominală. De asemenea, pentru achiziţionarea unui autovehicul nou pot fi utilizate cel mult trei tichete valorice.
 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


  
 

LOCURI DE MUNCA

 
 

CV-uri Braila Galati

 
 

 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.