24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

7 + 0 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Brailenii pot accesa subventii si pentru agricultura ecologica

Agricultura ecologica este in atentia autoritatilor iar produsele rezultate sunt in interesul multora, iar statul roman cauta sa sprijine invetitiile in domeniul ecologiei prin subventii. Femierii interesati de subventiile in agricultura ecologica trebuie sa stie ca pot  depune cererile pentru subventii pana la sfarsitul lui octomrie, pana pe deta de 25. Ajutorul se acorda pentru exploatatiile din productia vegetala si animaliera care sunt inregistrate in perioada de conversie (de trecere de la agricultura conventionala la agricultura ecologica).
 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


 


 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.