24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

8 + 0 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Brailenii pot calatori cu tramvaiul din nou

Braicar SA are ca termen de punere in functiune a tamvaielor pe traseul Calea Călăraşilor - Bulevardul Independenţei - Calea Galaţi - Cimitirul "Sf. Maria" şi retur, astazi, 23.08.2012, sau cel tarziu maine.
"Noi am făcut revizia tehnică a tuturor instalaţiilor ce ţin de reţeaua de alimentare cu energie electrică a sistemului, urmează să facem şi probele în mers, şi joi, cel târziu vineri, dăm drumul la circulaţia normală pe Calea Călăraşilor", a declarat directorul Braicar, Cornel Săndulescu.
In ceea ce priveste circulatia tramvaielor pe Bulevardul Dorobanti, cert este ca lucrarile sunt in toi iar pana la finalizare vor circula  autobuzele.
 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


 


 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.