24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

3 + 4 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Brailenii pot depune cereri pentru finantare proiecte de impaduriri si sisteme de irigatii

Statul vrea sa ii ajute pe care isi propun sa investeasca in împăduriri, investiţii non-agricole în mediul rural, irigaţii şi lucrări de îmbunătăţiri funciare. Brailenii interesati sa coopteze finantari pot depune cererile la Agenţia de Plăţi pentru Dezvoltare Rurală şi Pescuit (APDRP). Perioada de depunere a cererilor este incadrata in intervalul 3 - 28 septembrie, Prin Măsura 2.2.1 - "Prima împădurire a terenurilor agricole", statul are disponibili 131,88 milioane de euro
Prin Măsura 3.1.2 "Sprijin pentru crearea şi dezvoltarea de micro-întreprinderi", statul pune la bataie 134,66 milioane de euro.
Prin Măsura 1.2.5, submăsură a componentei 1 "Irigaţii şi alte lucrări de îmbunătăţiri funciare" fondurile nerambursabile disponibile sunt de 60 milioane de euro.
 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


 


 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.