24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

2 + 3 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Brailenii pot inchiria spatii de la Consiliul Judetean

Criza financiară prin care trece judeţul nostru l-a adus în pragul disperării pe preşedintele Consiliului Judeţean Brăila, Gheorghe Bunea Stancu, care nu ştie ce taxe să mai majoreze pentru a mai strânge “un ban grămadă” la buget.

Mai nou, directoarei economice din cadrul Consiliului Judeţean Brăila, i-a venit ideea de a mări taxele pentru închirierea spaţiilor ce aparţin CJ cu câteva procente faţă de anul 2011. Numai că tariful este diferenţiat în funcţie de sala sau clădirea pe care vor să o închirieze, dar şi de tipul de eveniment ce se organizează.

Astfel că pentru recuperarea cheltuielilor ocazionate de prestarea de diverse servicii, Consiliul Judeţean Brăila a elaborat Proiectul de Hotărâre privind stabilirea tarifelor pe anul 2012.sursa: arcasu.ro


 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


 


 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.