24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

6 + 6 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Brailenii pot merge la picnic si in Varsatura

La intrare în comuna Vărsătura, la câţiva kilometri de ieşirea din municipiul Brăila, pe şoseaua Viziru, pe prima stradă, pe partea stângă a comunei este un stâlp unde de ani buni “locuieşte” o familie de berze.

Anual berzele vin în cuibul lor, fac pui având condiţii favorabile de hrană, bălţile Brăilei, dar şi de “cazare”. În spatele acestei străzi, în câmp, este o lizieră cu pomi bună de petrecerea weekend-ului, unde brăilenii poposesc pentru relaxare şi pregătirea grătarului.

Primăria municipiului a indentificat locul şi a luat hotărârea ca această “oază” de linişte şi umbră să fie a doua zonă destinată din municipiu unde oamenii să vină şi să îşi petreacă sfârşitul de săptămână.

De precizat că până în prezent singurul loc amenajat era la “coada” lacului din Staţiunea Lacu Sărat.sursa: arcasu.ro


 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


 


 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.