24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

4 + 8 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Brailenii pot opta pentru vacante foarte avantajoase pe litoralul romanesc

Desi perioada estivala este pe sfarsit, concediile la mare nu sunt conditionate decat de toanele vremii. Pentru cei care au asteptat ieftenirea preturilor in ceea ce priveste cazarile la mare, iata ca a venit momentul in care pot opta pentru variante convenabile pentru a-si petrece concediul pe litoralul romanesc. Programul “Zile gratuite la mare” vine in aceasta toamna cu oferte pentru toate buzunarele. Cu cateva sute de lei de persoana puteti fi tratati regeste  pentru o saptamana, in  hoteluri chiar si de 5 stele. Oferta hotelierilor este valabila intre 26 august si 15 octombrie.
Ofertele turistice pentru a doua editie a programului “Litoralul pentru toti” sunt practicate de toate agentiile care au contract de colaborare cu Asociatia Nationala a Agentiilor de Turism.
 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


 


 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.