24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

1 + 0 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Brailenii rabda pana sa primeasca indemnizatia de somaj

Braila nu duce lipsa de someri. Chiar daca in mai statisticile indicau o scadere a numarului de someri la nivelul judetului Braila, randurile inca sunt numeroase de persoane fara venit, fara locuri de munca. AJOFM Braila primeste continuu dosare pentru somaj, oamenii aspirand macar la indemnizatia de somaj, ca sursa de venit, pe o perioada scurta.

Dar drumul pana la primirea sumelor de bani este lung si anevoios, plin de asteptari si nervi.

Nu există zi în care persoanele rămase fără un loc de muncă să nu cedeze nervos la sediul Agenţiei Locale pentru Ocuparea Forţei de Muncă când îşi depun actele pentru obţinerea indemnizaţiei de şomaj. Multi braileni stau pe drumuri de mai bine de doua săptămâni şi nu reuşesc să îşi depună actele, cu toate că se întocmeşte o listă pentru ordinea intrării.
Lista persoanelor care îşi aşteaptă rândul să intre pentru a le fi preluate actele

„Este adevărat că înregistrarea dosarelor durează mult, dar este ceva normal pentru că datele trebuie introduse corect. Aceste date sunt completate pe calculator. Este o procedură complexă, având în vedere că trebuie stabilită şi indemnizaţia de şomaj”, a precizat Simona Cîrligea, directorul AJOFM Brăila.
 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


 


 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.