24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

2 + 6 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Brailenii s-au vaccinat impotriva gripei

Ministerul Sanatatii a achizitionat pana in acest moment peste un milion de doze de vaccinuri antigripale pentru sezonul rece, acestea fiind destinate cu prioritate, batranilor, bolnavilor cronici, dar si copiilor, in mod gratuit.

Achizitia vaccinului se va face in doua etape. In prima faza, directiile de sanatate publica cumpara, la nivel local, o parte din numarul de doze, urmand ca celelalte doze sa fie achizitionate de Minister in cadrul unei licitatii publice care a fost deja demarata.sursa: infobraila.ro


 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


 


 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.