24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

7 + 5 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Brailenii sfatuiti sa isi asigure casele pe timpul concediilor

Pericolele pandesc casele si atunci cand suntem acasa insa in momentul in care locatarii sunt plecati hotii pot actiona in tihna, fara stres. In acest sens politistii ne sfatuiesc sa luam cateva masuri pentru siguranta bunurilor noastre.

Poliţiştii sfătuiesc pe cei care pleacă în vacanţă să divulge la cât mai puţini vecini şi cunoscuţi faptul că vor lipsi o perioadă din localitate, asigurând totodată intrarea în locuinţă cu încuietori sigure, eventual şi cu un sistem de alarmă. Lăsaţi în permanenţă o lumină aprinsă în bucătărie sau în dormitor şi un radio în funcţiune astfel hoţul să nu bănuiască că nu este nimeni acasă
 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


 


 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.