24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

3 + 8 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Brailenii sfatuti sa isi verifice porcii inaintea sacrificarii

De la sfârşitul acestei săptămâni brăilenii care au porci la ţară sau care îl vor cumpăra pe “Ghiţă”, vor trece la operaţiunea de tăiere, pârlire şi tranşare.

De asemeni ţăranii care au un “surplus” în cocină îl vor vinde fie viu sau tăiat. Inspectorii sanitari veterinari şi pentru siguranţa alimentelor vor începe verificările asupra modului în care sunt respectate condiţiile în care sunt vândute produsele alimentare în perioada premergătoare Sărbătorilor de iarnă.sursa: arcasu.ro


 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


 


 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.