24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

8 + 3 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Brailenii sunt amenintati de amenzi la gratarul facut la iarba verde

A venit primăvara şi începe sezonul ieşirilor la pădure sau la iarbă verde. Câţiva mititei, o fleică - două de carne, bere rece, un sac de cărbuni, câteva surcele, un grătar şi gata distracţia românească.

Atenţie însă că, de anul acesta, intră în vigoare Legea picnicului şi un grătar s-ar putea să vă coste mai mult decât face.

Chiar dacă ieşiţi pe malul Dunării, a pădurii din preajma Staţiunii Lacu Sărat, la Blasova sau oriunde în Insula Mare a Brăilei, atenţie maximă dacă nu vreţi să fiţi amendaţi!

Nu mai puteţi să faceţi focul unde vă place, nu mai lăsaţi gunoaiele la marginea pădurii, nu mai spălaţi vasele în Dunăre, căci vă pasc amenzi de până la 50.000 de lei.



sursa: arcasu.ro


 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


 


 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.