24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

8 + 0 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Brailenii sunt asteptati sa se vaccineze antigripal

O data cu venirea sezonulu rece racelile si gripa apar fara indoiala, iar romanii sunt asteptati sa se vaccineze antigripal pentru a trece cu brio peste valurile microbilor ce vor fi raspanditi in acest anotimp. Medicii de familie din Braila au la dispozitie grupe de persoane care vor benefcia gratuit de acest vaccin, care in urma unei programari sunt asteptati la cabinete pentru imunizare.
Vor primi gratuit vaccinul antigripal batranii (de peste 65 de ani), copii si bolnavii cronici. Incepand cu 15 octombrie brailenii se pot interesa la medicii de familie de disponibilitatea vaccinelor antigripale.
 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


  
 

LOCURI DE MUNCA

 
 

CV-uri Braila Galati

 
 

 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.