24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

4 + 1 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Brailenii sunt avertizati ca mita si votul ilegal ii baga in inchisoare

Inca putin pana la alegerile din 10 iunie si fortele MAI Braila cauta sa ii puna in tema pe braileni cat mai bine in ceea ce priveste riscurile pe care le trag dupa sine mita si votul electoral: inchisoarea. Poliţişti de la Inspectoratul de Poliţie Judeţean Brăila s-au deplasat în târgul săptămânal organizat în comuna Viziru, judeţul Brăila, unde au împărţit peste 600 de fluturaşi cetăţenilor, dialogând cu aceştia pentru conştientizarea lor în ceea ce priveşte legislaţia în vigoare pe timpul campaniei electorale şi în ziua alegerilor locale, atât despre faptele de natură penală, cât şi a celor de natură contravenţională.
 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


 


 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.