24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

2 + 7 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Brailenii sunt avertizati in legatura cu Legea Anti-Huligani

După multe incidente şi ciocniri între suporterii echipelor sportive, bătăi pe stadioane sau în afara acestora sau pătrunderea unui “descreerat” pe terenul de joc, iată că a venit şi Legea Anti-Huligan.

Numai că suporterii nu par a da prea mare importanţă legii modificate la iniţiativa Camerei Deputaţilor.

Aceştia au propriu duel cu jandarmii şi cu cei care au iniţiat legea.

Suporterii care vor veni băuţi la meciuri sau manifestări sportive organizate vor fi sancţionaţi cu amenzi între 250 - 750 lei, iar cei care au interdicţie, pe timpul desfăşurării jocurilor sportive trebuie să se prezinte la cel mai apropiat sediu de poliţie, jandarmerie sau poliţie de frontieră.

Jandarmii îi mai atenţionează pe brăilenii care vor participa la competiţiile sportive că pot fi supuşi şi controlului corporal.sursa: arcasu.ro


 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


 


 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.