24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

2 + 8 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Brailenii sunt in frig de doua saptamani

Nici de această dată, cu toate că edilul şef se tot zbate ca să rezolve problema căldurii, nimeni nu poate să facă nimic. Gospodarii Brăilei promit rezolvarea, iar cetăţenii stau în frig.

De două săptămâni oamenii municipiului Brăila, cei care sunt racordaţi la sistemul centralizat de furnizarea căldurii de la CET, stau în frig în case.

Brăilenii nu mai pot suporta frigul înjurând printre dinţi amintindu-şi de comunism, folosind cu stoicism vechea zicală a lui Ceauşescu “mai punem o haină mai groasă în plus”.sursa: arcasu.ro


 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


 


 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.