24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

3 + 7 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Brailenii trebuie sa dea banii inapoi primiti pentru ajutorul de caldura

Până acum au fost efectuate 191 de anchete sociale, iar în 42 de cazuri au fost descoperite nereguli. Aceste cazuri se vor soluţiona cu încetarea acordării ajutoarelor şi recuperarea sumelor.

Printre neregulile care au fost descoperite de reprezentanţii Direcţiei de Asistenţă Socială şi care au dus la retragerea ajutoarelor se numără deţinerea de autoturisme cu o capacitate mai mare de 1.600 cm cubi sau deţinerea unui alt imobil în afara celui de domiciliu.sursa: adevarul.ro


 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


 


 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.