24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

1 + 8 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Brailenii tremura in case

A trecut o săptămână de când brăilenii au rămas în frig. După negocierile de la București, doar bun-platnicii au început de ieri să primească căldură.

Au trecut opt zile de când Alpha Metal a întrerupt alimentarea cu gaz a CET-ului, singura sursă de energie termică din Brăila, din cauza datoriilor enorme acumulate. La începutul acestei săptămâni, primarul Aurel Simionescu și directorul CET, Ionel Pătrașcu, au mers la București pentru a încerca să găsească o soluție. Problema a fost doar parțial rezolvată, iar negocierile continuă.sursa: adevarul.ro


 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


 


 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.