24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

3 + 5 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Brailenii vor cumpara miere mai scumpa

Mierea isi creste valoarea si din punct de vedere financiar. Proprietatile mierii asupra organismului uman sunt rcunoascute si recomandate de toti medicii iar consumul de miere ar trebui sa fie o constanta in alimentatia de zi cu zi a fiecaruia dintre noi. Anul 202 nu a fost un an bun pentru productia de miere, motiv pentru care pretul acesteia va creste dat fiind nivelul mic cantitativ cumulat anul acesta. Brailenii vor fi nevoiti sa scoata mai multi bani din buzunar pentru 100 g miere.
"Anul trecut mierea a fost printre singurele produse care s-au ieftinit la raft, dar anul acesta preţul va creşte cu 10-15% din cauza diminuării producţiei cu peste 50%, iar o scumpire mai mare nu este posibilă pentru că românii nu sunt consumatori de miere la fel de activi ca europenii", a spus Fetea.
 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


  
 

LOCURI DE MUNCA

 
 

CV-uri Braila Galati

 
 

 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.