24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

7 + 7 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Brailenii vor plati dublu taxa de canalizare

De ieri, municipiul Brăila, este primul oraş de la Dunăre care nu va mai deversa ape uzate în fluviu.

Inaugurarea “Staţiei de Epurare” a avut loc ieri, 16 noiembrie 2011, de la ora 11.00, în prezenţa preşedintelui Administraţiei Fondului pentru Mediu, Gheorghe Popescu, primarul municipiului Galaţi, Dumitru Nicolae, a oficialităţilor locale, judeţene, reprezentanţi ai serviciilor descentralizate din Brăila, dar şi conducerea Staţiei de Epurare a Apei.


Lucrările la Staţia de Epurare din Brăila, cu o valoare de peste 49 milioane de euro, s-au finalizat. Punerea în funcţiune a staţiei de epurare din momentul finalizării construcţiei a durat peste trei luni şi a avut trei probe premergătoare.sursa: arcasu.ro


 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


 


 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.